Tuesday, January 19, 2010

Bertunang

Jangan terkejut. Bukan aku yang bertunang. Ni majlis pertunangan kawan baik masa kat sekolah dulu. Ada la sikit2 gambar dalam flickr ni. Nak tengok silakan. Tapi aku bukan pro, sekadar mencuba. Yang penting kawan aku tu berpuas hati. Alang2 nak tangkap gambar, baik yang lawa kan

Itu je lah untuk bulan baru, tahun baru ni. Blog ni dah lama sangat tak bersapu. Bersawang sana sini. Bila aku masuk, aku sendiri pun tersedak dengan habuk dan debu yang dah tebal, melekat dan mengotori segenap ruang. Blog ni bukan lagi jadi rumah idaman. Bukan lagi mahligai impian. Bukan lagi tempat aku curahkan segala denyut nadi dan kasih sayang. Aku sekarang bukan aku lagi. Aku yang dulu tu dah lama mati

Aku harap kawan2 blog masih sihat2 semua. Menulis tidak, membaca dan menjenguk kawan2 pun tidak. Tak tau apa yang aku buat sekarang. Sampai sini dulu. Terima kasih

5 comments:

hans said...

hahaha
memang terkejut dah
ingat dah bertunang
rupanya member
anda bila lagi sis?

cikgubad said...

Lama juga saya tidak menyinggah ke sini. Walaupun Tini bukan Tini dulu tapi tulisan yg sekali sekala ini masih ada alunan jiwanya wlpn tidak lagi sepersis dulu.

Apapun Tini. Moga sukses dalam study. Jangan dilupa ini 'mengajarlah pada yang sudi, mendidiklah pada yang punya hati'...

hans said...

maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

Ishan Qureshi Mehmood said...

Salam HARTINI,

telah lama benar tidak menjenguk blog kamu. terlalu byk cerita yg saya telah tertinggal, tak terkejar! sebetulnya ceritera itu akan sentiasa tak pernah sudah2, bukan! psstt, agak terkejut...ingatkan kamu yg bertunang;-)

WS Zuriati said...

Salam...
semoga tini sihat selalu....
lama tak menjengah, sibuk la katakan. Bila tengok tajuk aje...betul2 igt tini yg bertunang, apapun tahniah la pd kawan tini tu ye..