Friday, May 06, 2011

Gambar yg saja nak sakitkan hati kawan2 Uranus

Saya postkan gambar yang tidak diedit ini untuk menggeletek tangkai hati kawan2 Uranus terutamanya K.Azie yg semestinyalah tidak sabar2 untuk melihat foto perkahwinan Puan Aja :) Jadi, saya letakkan empat keping sahaja untuk membuatkan anda2 semua berasa teruja dan tidak sabar2 melihatnya

Saya ada lebih dari satu ribu keping gambaruntuk diteliti sebelum diberi kepada pengantin. Semestinyalah saya memerlukan masa yg agak lama untuk mengeposnya di dalam blog ini. Jadi, tunggu je lah kalau nak tgk yg lain2 tu





Semestinyalah Puan Aja adalah orang yang pasti tidak sabar2 untuk melihat foto hari bahagia beliau. Harap bersabar ye Puan Aja

11 comments:

My Azie said...

waaaaaaaahhhhh..x puas tengok!!!!lawa sangat-sangat!

Hartini Omar said...

hahaha mcm bukan aja kan? dan yg penting incik Adi begitu sporting di hari itu. senag saya bekerja. gambarnya semua lawa2.. tak tau nak edit yang mana.. ececehh.. nak puji diri sendiri la tuh. huhu

maka, tempah lah saya sementara belum naik harga..

hahaha

Sha said...

nak menyampuk....suka tgk piccas yg awak shoot...huhu..ble blaja x?hehe...

deena awanis said...

nak tempah jugak boleh?

auntacu81 said...

nak lagi nak lagi nak lagi...tak puas...huhu....tak sabar nak tengok yang dah edit.........^_^

Anonymous said...

wahwahwah!!!! sgt teruja mahu melihat kesemua gambar!!! makaceh kak lyd!!!! yeye!

Hartini Omar said...

tuan sha,
terima kasih. gambar2 yg sangat seadanya :) nak belajar? hehe boleh.. tp sy pun bukannya masuk kelas ke apa. sgt2 trial n error

deena,
eh, tempah untuk kawin lg ke? hehehe

k.laily,
haa, nnt kalau da edit sy pggil k.laily untuk tgk n komen yek

puan aja!! (dgn nada terkejut dan takut, sbb dia lah client nya)
haha ok.. nnt kalau siap i roger ye

thank you so much semua

ShaMohamad said...

tima kasih bebanyak...
ada buat outdoor tuk family x?hihi...nak add fb blh?hehe

Hartini Omar said...

tuan sha,
sy pernah buat indoor untuk birthday dan fam gathering :) outdoor belum lagi. tp pre wed slalu

saya tak aktif di laman sesawang yg bernama fesbuk itu. boleh hubungi saya di emel charming_lead@yahoo.com atau sms di 012-2622886

terima kasih ye (^^)

ayuneii said...

adik kite ckp.."fuiyyoo pandainye kak lead tgkap gamba!!" hehe..memang cantik..

Hartini Omar said...

ayuneii,
thanks. gaya 'fuiyoo' tu mcm hebat sgt je. xde la pandai mana. mesti kene terus blaja dan blaja dan blaja

:) thanks anyway