Tuesday, September 11, 2012

Sangat lama

Wahhh... Terasa sangat lama saya tidak mengemaskini blog. Bukan lah saya malas ke apa. Selalunya saya menulis di pejabat. Bila2 tak ada kelas dan ada masa lapang. Baru2 ni ofis dah block semua laman2 web peribadi ni. Tak dapatlah saya mengupdate lagi. Bukan saya tak boleh nak berbroadband bagai, tapi kalau dah sampai rumah memang malas nak membukak tutup lappy. Nak menaip guna tab? Sampai esok tak siap. Penat mematuk2 macam woody woodpacker

Banyak saya nak cerita. Gambar pun banyak saya nak kongsi. Gambar saya ke Singapura. Ke Universal Studio. Macam2 lah. Tapi masa tak mengizinkan. Nanti2 lah saya post. Alah lagipun saya kan memang terkenal dengan manusia yang tak berapa nak up-to-date

Ok lah. Kebetulan saya dah kat depan pc ni sementara tunggu training pebenda ntah, saya update la sikit mana yang patut. Tunggu k. Kalau diberi kesempatan nanti saya akan post entri dan gambar

USS memang syok. Awesome sangat2. Lagi2 Transformers The Riders dan Roller Coster dia yang whooooooooo.... speechless! Kalau ada kesempatan dan rezeki lebih, sila pergi okay. Saya syorkan. Tapi untuk orang yang sukakan adventure dan permainan yang menguji ketahanan je lah. Siapa yang gayat, penakut, pengecut mahupun tak berani, toksah lah pergi. Buang duit je

Dan siapa yang suka bergambar dengan karakter2 filem, haaaa.. memang ini lah tempatnya. Nanti saya post gambar bagi semua terliur okay. Sekian

1 comment:

Rapunzeel Cikilolo said...
This comment has been removed by the author.