Thursday, March 21, 2013

Mudah-mudahan

Saya berdoa siang dan malam. Lebih dari sekadar 5 kali sehari. Kerana ada perkara2 di bawah ini yang sedang menunggu saya. Saya akan melipatgandakan usaha. Usaha dan doa. Tak jemu2, tak putus2.

Kawan2 sila doakan saya juga ya. Kalau tak dapat bantuan scholar, tak merasa lah saya ke sana. Terpaksalah saya frame kan je offer letter yg jauh datangnya dari negara sejuk itu.. (Sobs..)

Tak nak. Tak nak mengaku kalah. Usaha jugak.

Sama2 doakan ya..



 p/s: mudah-mudahan dapatlah menyarung baju bulu september ni. ameen. haha

4 comments:

BungaTulip said...

Tini cuba la mohon biasiswa JPA atau biasiswa lain. semoga doa tini di makbulkan..

Rapunzeel Cikilolo said...

bestnyer...

semoga berjaya :)

Hartini Omar said...

bunga tulip,

terima kasih. saya sudah usahakan yg mara dan commonwealth. yg lain masih menungu2 dibuka application nya

rapunzel,

best kalau dapat.. kalau tak dapat brangan je lah. hehe. thanks

Anonymous said...

mudah2an dipermudahkan Allah... amin...