Sunday, August 17, 2014

Porthcurno, Cornwall

Saya ke Cornwall untuk cuti2 summer. Pergi seorang dan tidur satu malam di Penzance. Adalah sikit gambar untuk dikongsi bersama pembaca. Saya bekerja part time sekarang jadi takde lah cuti lama mana pun. Tapi sempat jugaklah saya melayan craving nak menjelajah tempat orang

Gambar2 di bawah ni di Porthcurno dan Minack Theater. Open theater yang kira popular lah di UK. Alhamdulillah dapat menjejakkan kaki walaupun sekejap. Sekurang2nya Allah bagi jugak merasa. Saya nak sangat berborak panjang dan bercerita panjang lebar tentang perjalanan saya kalini. Tapi esok saya kerja pagi dan saya memang tak cukup masa nak mengadun segala benda alah blog segala. Mungkin nanti jika kelapangan saya menulis lagi. OK, selamat menjamu mata. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, google je lah seperti biasa

Jaga diri. Salam kasih sayang











4 comments:

-diana- said...

menjengah ke blog cik hartini....kerinduan yg sgt dirasai..... rindunya kepada sahabat yang jauh...

SH said...

Cantiknya...subhanallah

Hartini Omar said...

Diana sahabat saya yang dulu belajar di samttar itukah?

SH,
;) ya memang cantik

abuya said...

awesome