Friday, July 13, 2007

resah..

Rasanya dah seharian aku menatap blog..
Resah aku mencari template yang sesuai kerana template yang lama telah di update..
Menyesal pula rasanya menekan butang yang bukan2..
Tunggulah kalian... Blog ini masih dalam pembikinan..
Template mencerminkan identiti entri, dan secara tak lansung mencerminkan identiti diri sendiri..

p/s: aku masih berminat pada template lama.. nampak macam watikah dulu-kala :)

2 comments:

muha said...

kalau nak lagi cantik beli je tapak web host..banyak lagi template yang cantik2 boleh dipilih:)..err..sorry kerana menjampuk:)

hartini said...

tuan muha,
terima kasih atas naasihat.. saya masih belum dapat mengakses blog tuan..mungkin boleh beri sedikit petunjuk.. tq