Thursday, September 16, 2010

Another job

Dalam bulan puasa haritu, ada aku attend satu job. Cover sesi famili fotoshoot ofismate. Dia nak all black and white. Pic anak2 dia, yang sememangnya comel dan adorable. Alhamdulillah, semua setel dan di bawah ni sebahagian kcil dari hasilnya. Untuk pertanyaan tentang servis fotografi, boleh hubungi aku di facebook : Lydiawati Rusli atau lydiawati_rusli@yahoo.com.my






Terima kasih utk Madam Lakshmy dan keluarga atas kerjasama yg tip top :)
Terima kasih juga utk awk yg sudi teman saya (^^) ~ what do i do without u.....

2 comments:

Aishah Jamal said...

Cantik sungguh gambar2 ni.

ohhh...dah ada peneman ye. hehe..

semoga bahagia selalu. Selamat Hari Raya & Maaf zahir & batin.

Hartini Omar said...

kak,
-terima kasih..
-hrp2nya peneman susah senang la :)
-akak pun begitu la hendaknya, semoga sentasa gembira
-selamat hari raya, maaf zahir dan batin