Tuesday, April 05, 2011

Pre-wed ala santai ~ Aja & Adi

Pertamanya, sangat mustahak untuk aku pohonkan berbanyak kemaafan kepada Aja dan tunangnya Abg Adi yg agak2 lama jugalah mereka menunggu aku siapkan gambar2 pre wedding mereka ni. Dalam sebulan jugak ^_^ huhu

Aku kadang2 jadi malu sebab aku sangat tidak berdisiplin dalam menyudahi tugasan. Aku buat ikut mood dan ikut perasaan. Kadang2 aku peram sampai berbulan2. Dahsyat. Tak apalah, aku pun jurufoto amatur yang tak ada apa yang nak dikejarkan. Eh tapi mana boleh, kalau mahu maju, aku mesti disiplin dan buat kerja dengan bersungguh. Kalau malas, siapa lah yang nak ambil aku bekerja nanti. Hmm.. ya tak iya jugak

Heheh, harap2nya semangat aku tu tak padam esok lusa. Nah, ini ada beberapa foto yang aku lampirkan buat tatapan pembaca semua. Dan seperti biasa, ia tidaklah sehebat mana. Takat2 "boleh laaaa..."

Enjoy..










Lokasi : Rawang, Bukit Fraser (tak sampai atas) dan empangan Sg. Selangor

8 comments:

ajamahiyaa said...

heeee~ (malu..auwww~)satisfied!!senyum sampai telinga..=)

tengkiu kak lydia!!!!!
setelah merempuh pelbagai halangan..lari drpd hujan la ape laa...menjadik juga yek..
hmm makaceh banyak2....

pre-wedd sudah..now...waiting for the DAY...dup dap dup dap...

Anonymous said...

wow!! nice pic.. walaupun bersahaja menyiapkan but perfect.. so pic wedding nanti bagi mantap k!! gud luck ye..

My Azie said...

x puas tengok..saya nak tgk lagi.lagi dan lagi........

Hartini Omar said...

aja,
sama2. terima kasih jugak atas semua kerjasama ya. jauh kita merantau ye ja.. hehe jumpa nanti

cik mik,
ala, kalau nak mantap dtg la jd assitant. tolong betulkan kain ke, tlg pegang beg ke. hehe tq

kak azie,
ala, pic yg lain tu biasa2 je kak. ada la gamba ngegeh2 aja n abg adi. malu i nak letak. hehe

tq semua

SUE said...

woww sgt kelassss la ur pic..jelas i tgk aja & adi bergambo pre-wedd..mcm nak tempah kak lyd jugak je utk my post-wedd pic bole ka???hihi.... =)

auntacu81 said...

wow i like it very much!!!cayalah lyd....hahaha aja tunggu i pergi rumah you yer...sangat tidak sabar...hahahah

hayat said...

Hartini omar,
Arwah w ahmad fadzil selalu memuji tulisanmu
Dan selalu mencadangkn saya menjadi teman maya kamu
Seperti dia dan kamu.
Aku hanya senyum.

Hartini Omar said...

sue,
terima kasih. ala, jangan la memuji2 i. segan i dgr. hehe.. sue punya pasal, bebila pun i sanggup turun tau.. hehe

kak laily,
haa, nanti time aja bsanding, biar saya ambik gambar kak laily atas pelamin ye. ambik berkat, mana tau x lama lepastu kak laily pulak. hehehe

hayat,
ah, anda membuat saya kembali kepada kenangan lama yg mengharukan. terima kasih atas peringatan tersebut. semoga walaupun tanpa ahmad, saya tetap menjadi hartini yang dikhabarkan, insyallah :) terima kasih

terima kasih semua