Saturday, January 18, 2014

Tidak ada lagi yang saya mahukan selain ini..



Ya, sekadar ini untuk usia yang telah memasuki tiga dekad

Inilah peluang saya bertemu Zainuddin dan Hayati. Yang hampir dua belas tahun saya kenali. Cukuplah sekadar mereka, jika pun bukan Amli dan Hartini...

6 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

Rapunzel Cikilolo said...

ok.

cerita nampak berat.

tp aku berminat nak tengok

:)

Hartini Omar said...

Muhammad Taufiq. Tahniah atas blognya. Sudah pun saya ke sana. Selamat menulis. Tulislah yang baik2

Rapunzel, tak pernah baca novelnya kah? Pergilah cari dan baca

Ajamahiyaa said...

ok bru tgk trailer tuh....mcm berat jek...mcm best jekk...mcm nk tgk jugak je..mintak2 la k.azie jumpe cd tuh d sana :)

Hartini Omar said...

Aja, akak sangat berharap kak azie jumpa cd tu nanti. huu berdoa sangat2 ni. eksited i nak tengok

aja kene baca novel dia. tp emm xyah lah. ayat dalam novel tu lagi berat. bahasa sastera indonesia lah katakan tapi serius memang best!

Rapunzel Cikilolo said...

belum pernah baca...

insya-allah kalau berkesempatan...