Thursday, January 02, 2014

Saya bila stress

Saya bila stress ada hasil.

Bukan bila free, lapang, relax je ada hasil.

Ni la hasilnya bila saya stress







Saya lukis gambar orang. Gambar tu saya ambil dr facebook dorang. Saya lukis saya simpan. Rasanya makin stress nanti makin banyak la kot potret sy lukis. Bagus la. Boleh bukak galeri nanti

K, tu je nak hapdet

Sebenarnya saya stress. Cuti kejap, keje banyak. Doakan saya k. Mekaseh

Oh lupa. Selamat Tahun Baru ;)

12 comments:

Ajamahiyaa said...

ohhhh..saya harap...nanti ada potret saya sekeping..muahaahahha;p

||chickserame|| said...

Wahhh..sungguh seni..Sila laa bukak FB sy kak..moga2 ade juga potret sy dalam koleksimu...hehe

Hartini Omar said...

Aja, hehe insyallah

Suhana, nantikan. Mana tahu ada nanti. Hehe

Thanks anda berdua

2ampeada said...

berbakat jugak yea...

*Mawar Nafastari* said...

potrait kami sekeluarga bagaimana??....
heheee...

Hartini Omar said...

tuan 2ampeada, bakat tuhan pinjamkan. boleh laa

Mawar,
saya perlukan close up gambar muka yang semua 4 orang masuk satu kamera. lighting mesti bagus dan riak mesti detail. ada? carikan beberapa foto dan emelkan ke charming_lead@yahoo.com insyallah sampai nanti rezeki kamu pulak ;)

terima kasih

Angah said...

sukanya kalu dianugerahkan bakat melukis, pinjam tangan anda boleh?

Rapunzel Cikilolo said...

bukak galeri keluarga...

mst diorang touching kan?

BungaTulip said...

Salam tini,

Kamu memang berseni..Nampak hidup je lukisan gambar tu. cantikk

Hartini Omar said...

angah,

melukis bukan dengan tangan sahaja. dengan hati juga

rapunzel,

ya, galeri begitu lah cadangnya satu hari nanti

Bunga Tulip,

Terima kasih. segala keindahan itu saya pulangkan kembali kepada Allah yang Maha Pengcipta. Subhanallah atas kesempurnaan ciptaanNya

umie said...

MasyaAllah cantiknya hasil tangan cik tini ni..boleh kot lukis potret saya jg bila2 stress nnti ye?..hehehe

Hartini Omar said...

terima kasih umie. bakat Allah pinjamkan :)