Monday, June 21, 2010

Kemaman yang aman

Jumaat lalu sempat ke Kemaman dan Kuala Terengganu atas walimah seorang rakan. Serasanya tak perlu diceritakan lagi tentang Timur yang makmur ini. Dan sahabat baik itu, terima kasih atas penginapan dan pengangkutan yang selesa lagi percuma. Terima kasih banyak. Semoga aku kembali lagi ke negerimu. Negerimu yang sebetulnya sangat dekat dengan aku.. Gambar lain di sini







p/s: masyit, yaa, marina, jue, gdah, sarah dan member2 ketat, gambar penuh nanti aku bagi pd masyit. Pandai2lah ye. Aku tak reti nak tag2 dlm FB ni. Sorry.. Sampai jumpa lagi di Langkawiiiiiiiiii ;) yeay!!!

6 comments:

Anonymous said...

shoot terbaeekkk!
tak sabar nak jumpe di langkawi.insyaAllah =)
-jitt-

me-mie said...

shanteknye...kite suke lah..
kalo tau, kite amik akak jd fotographer kite..tp dh lepas plak..nk kawin lagila..hehe..
gid job kak..;)

deena awanis said...

wah..ke terengganu diam2 je ek kak..kalau tahu, boleh kirim keropok lekor..dina ngidam keropok lekor dari last week nih..

Hartini Omar said...

gdah,
-thanx. skali lg ni pastikan semua member2 ketat join. coz aku rs yg kt umh sarah kelila ni akn jd d last gathering. aku doa kita smua diberi kelapangan dn kmudahan utk hadirkan dr

me-mie,
-jgn kawin lg. bukan kawin je kene ada photoshoot. nnt kalau dpt baby, leh je shoot pic yg cunn. thanks

deena,
-akak ada bwk keropok lekor utk budak2 opis. tp ntah bila la nak gorengnya

mia_mysara said...

lead,napa ko kata macam tu?napa cakap umah aku jadi last gathering? sedihnya...aku nak slalu jumpa korang.....huhuhu

Hartini Omar said...

sarah,
-entah knp aku ckp cmtu.. aku pun x tau. then kebetulan ko mimpi aku smpai nangis2.. knp weh? setakat ni aku ok lg. tp di masa2 akan dtg who knows kn? jgn isau k. cheer up gurl!