Tuesday, June 29, 2010

Pre-wed props



counting on 4th Julai (^o^) lalala~

7 comments:

deena awanis said...

suspen jer..ingat kak lydia yang nak kawen..hehehe

Hartini Omar said...

eh no la.. i kawen? tamau kawen. tamau!! deena, bila nak shoot foto? tgu baby kuar ek? hik.. (^,~) lalala~

tengkujuh said...

hahahaha.... thanks yeye!
thanks untuk banyak benda.
nanti jadi my unofficial photographer eh. backup2 gambar yang tak tershoot oleh OP ku. mostly gambar2 sanak saudara and semua yang ada dalam dewan tu dari sekecil2nya hingga ke sebesar2nya mcm pelamin. saya suka! thanks sekali lagi yeye. o owe u a lot.

Anonymous said...

errrmmm..cantik pic ni..cantik sgt..gud job..
so hope usaha ni dtruskn k..
(^_^)..

deena awanis said...

dina on jer..kak lydia tengok perut dina dulu la..cukup size ke x untuk menjayakan pregnancy photoshoot..hehehe..

Hartini Omar said...

wewet,
-no hal la kalau nak tangkap gmba anak cucu cicit imam usop.. no hal.. hehe..

tuan anon,
-ye ke cantik? t sy shoot pic awk banyak-baaaaaanyak lak k (^,~)

deena,
-em bdasarkan kebesaran perut, myb we need couple months kot untuk nampak lebih keibuan.. haha

thanks awk dan anda2 semua

mamawana said...

Salam visit..


nice blog..