Wednesday, June 02, 2010

Sangat mahu jalan-jalan!!!

Tolongggggg... Dah lama sangat aku statik kat KL ni. Aku bosan. Aku nak jalan2. Ya, dan aku harus berjalan. Bukan.. Bukan.. Aku WAJIB dah jalan-jalan sekarang ni..

Yes.. Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

Mahu terbang2.. Sikit masa lagi ;) Sabarrrrrr...

6 comments:

peace said...

nak ikuuuttt!

Anonymous said...

lead,kami nk gi ganu 18hb ms marina kawen...jomsss...tdo umah yaa..blkng umah dia ada pantai..

hans said...

terbang mana sis?
mahu pesan hadiah besday den nih
kekekeke

p/s : Review Lagenda Budak Setan Di Blog Saya

deena awanis said...

jalan2 ke mana tu kak lydia??

Hartini Omar said...

ustzh,
sy jln dalam negara je. xde la seberang laut mcm ustzh. hehe

masyit,
yup. aku pun musti join. jumpa nnt k

hans,
amboi hadiah bday.. boleh.. xde hal

deena,
stakat ni yg dlm prancangan adalah tganu (bsama kgkwn), kota kinabalu dan bali (bsama family).. insyallah.. doa2kan lah ye ;)

thanx guys

peace said...

iyelah. kalau sbrg laut dah nak kena naik kapal terbang. tak boleh jalan2. paling2 pun nak kena berenang..hehehe..