Wednesday, December 15, 2010

Sarah & Firdaus - Part ii

Yang ini aku post kan gambar wedding Sarah dan Firdaus yang ada dalam folder kedua. Ada 1 lagi folder (resepsi) yang aku tengah berhempas pulas untuk siapkan sebelum next week. Sebab rabu minggu depan aku kat ke Alor Star semula untuk shoot resepsi Yus dan Syamsul. Baru terasa penat dan faham ya amat, kenapa OP pro amek riban2..

Tapi aku tetap maintain. Sebab aku kerja sorang dan cuma ada kamera cap ayam. So yang ribu2 tu, tunggulah dalam masa 5/6 tahun lagi. Maybe time tu nama aku dah terkenal macam Bustamam ke apa. Hehe.. berangan.. Ok anda2 semua, diharap dapat memberikan komen2 bernas ya. Terima kasih

Oh ye, nak inform yang time aku shoot pic ni, hari dah petang sangat. So condition memang dah gelap. Untuk aku yang takde speedlite ke apa ni, memang susah la nak dapatkan pose menarik. Hmm.. takpe, next time aku belajar dari kesilapan dan akan PAKSA atau curi pengantin awal2 untuk sesi outdoor (^^)








Lokasi : Taman Tasik Ampang Hilir

11 comments:

auntacu81 said...

Wow...amazing lyd...sukanya...tak sangak tempat akak biase jogging...bertukar jadi luar biasa...syabas!!!...

auntacu81 said...

sorry for the typo error...^_^

nurkasih said...

hehehe...cantik...menarik...memang deboom...kaboom!!!! (^_^)

nurkasih said...
This comment has been removed by the author.
auntacu81 said...

hehe nape komen "sangak" tu maksudnya sangka...

nurkasih said...

aper ek tu kak laily...sangak???segak???sigak???sogak???sugak???...a...e...i...o...u...pilih yg benar...hehehe

auntacu81 said...

lah jawapannyer sudah ade dia atas ker...sangka....hehe ni plihan more jutaria ker?

auntacu81 said...

lyd...sorry memenuhkan ruangan komentar disini...hehe

Hartini Omar said...

haha k.laili.. sy pun tk sangka.. xpe2, biasa la typin error tu

wani, xde la kaboom mana pun. ko mesti doakan aku murah rezki, supaya aku leh shoot pic ko nanti dgn gear baru. canon 60d.. hehe

mst lagi kababooooommmm

thanks kwn2

fariza fauzi said...

wow...i dah jatuh cnita sama gambar2 tu semua...
ouhh...cantik sgt !!!

anyway u dpt award taw :)

Hartini Omar said...

cik fariza fauzi,

terima kasih banyak krn menyukai foto2 sy yg sangatlah seadanya.. doakan sy terus maju dn berkembang dlm hobi dn kerjaya

terima kasih menyinggah (^^)