Thursday, November 29, 2007

Sunyi

Aku kesunyian.. Dalam keriuhan...
Dalam keriuhan.. Aku kesunyian...

6 comments:

Kak Aishah said...

Lama x buka blog Tini. macam-macam cerita ada, apapun yang berlaku semoga Tini berbahagia dan terus berkarya. Awak ada peminat tersendiri tau....

hartini omar said...

kak aishah,
-lama saya menunggu, kalau2 ada khabar yang memberitahu bahawa ceritera saya masih lagi dibaca
-dan akak pun hadir membawa khabar paling gembira
-terima kasih banyak kak, komen akak memneritahu bahawa saya perlu meneruskan agenda penulisan
-doalah agar dipermudahkan, syukran jazilan!

Saiee Driss said...

Saya suka sekali catatan dan gambar ini, ringkas tapi sarat dengan makna yang tidak akan habis dikupas.

Setiap kali menatap gambar itu ada sahaja perutusan baru yang lahir.

Saya persilakan pula ke laman http://pantunonline.com.

hartini omar said...

tuan saiee driss,
-terima kasih datang menjenguk ke teratak sy yang tak seberapa
-semoga banyak ilmu2 berguna yg dapat kita kongsikan bersama
-salam perkenalan

murni said...

hehe..
kak tini..
ni muni la =D
tibe2 plak muncul dengan bahase yang sepatutnye boleh diindahkan =P
em..x reti la nak komen. bukan sbb xde bende nak dikomen, cume xtau camne nak komen.
em..ntah la. macam2 hati ni cakap, tapi tangan ni x leh nak translate la. x reti btol. hu...
anyway, hope kak tini gembire ngan blog ni walaupun die xleh nak ilangkan sedeh.
salamun alaik...

hartini omar said...

murni,
-terima kasih menyinggah
-sebenarnya banyak yg berlaku dalam hidup kita, yg tak dapat diluahkan dgn kata2
-ambil la masa utk belajar menyahut bahasa2 hati
-kerana bahasa halus hati hanya boleh didengari oleh hati